Lucie Bílá prekvapila zmenou imidžu: Nový účes ju viditeľne omladil!

Obľúbená speváčka je už dlhé roky dlhovláska, no teraz na Instagram pridala fotografie, kde radikálne zmenila dĺžku vlasov. Páči sa vám Lucie Bílá s takouto netradičnou verziou účesu?

Česká zlatá slávica Lucie Bílá pred rokmi všetkých fanúšikov šokovala, keď priznala vzťah so svojím bodyguardom Radkom Filipim, ktorý je od nej mladší takmer o dvadsať rokov. Ich romanca však prešla búrlivým obdobím a rozchodom, no napokon sa dali opäť dokopy. Lucii očividne vzťah s výrazne mladším partnerom nesmierne prospieva, čo je vidieť aj na viacerých spoločných fotografiách, kde sa bláznia, akoby mali obaja 20 rokov. Obľúbená speváčka však nemladne len vnútorne, ale aj navonok.

Zlatá slávica, ktorá už začiatkom apríla oslávi 54 rokov, nedávno ​vymenila svoje dlhé havranie vlasy za oveľa kratší zostrih. Viditeľne tak omladla. S týmto experimentom sa pochválila aj svojim fanúšikom na sociálnych sieťach. Na fotografiách sa jej typická koruna krásy odrazu zmenila na krátky zostrih po plecia, vrátane kratšej ofiny. Pravdou však je, že v tomto prípade Lucie nemusela navštíviť žiadneho kaderníka, ale len vyskúšala čaro parochne. Väčšina fanúšikov ale zostala príjemne prekvapená a rozhodne nešetrili na adresu nového speváčkinho "účesu" chválami. Aj oni súhlasili s tým, že Lucie by mohla podobný zostrih zvoliť pokojne aj natrvalo. Vyzerá jednoducho skvele a navyše aj viditeľne omladla. Čo poviete, môže byť?

https://www.instagram.com/p/B8Q4N0Cn_o6/

Tagy: Lucie Bílá