Víťaz druhej série Vyvolených Erik Hilár: Pripomeňte si scénu, čo sa zapísala do dejín!

Verní diváci JOJky si určite spomínajú na reality šou Vyvolení, v rámci ktorej súťažila hŕstka odvážlivcov o rozprávkovú výhru.

Písal sa rok 2006, keď v druhej sérii reality šou Vyvolení získal rozprávkovú výhru kontroverzný súťažiaci Erik Hilár Lakatošovie. Ten pravidelne mútil stojaté vody vo vile a zrejme aj preto svoju odvážnu cestu v šou dotiahol do zdarného konca. Po šoubiznisovom pozlátku však okúsil aj to, ako chutí krutá realita. Vlastným menom Ján Haluška zo Svidníka sa len pár rokov po Vyvolených dostal do sabinovskej väznice, kde si odpykával trest za potýčku z roku 2008. Podľa jeho slov sedel za krátenie daní a za útok na verejného činiteľa. Za mrežami strávil štyri roky. Po prepustení začal nový život a dal sa na prácu redaktora. Venoval sa prevažne rómskym témam, ktoré spracovával pre svoju internetovú televíziu. Ako sám tvrdí, dodnes ho ľudia na uliciach spoznávajú a chcú sa s ním fotiť.

Pripomeňte si pamätný moment, keď Erik vyhral druhú sériu Vyvolených vo videu, ktoré sa zapísalo do dejín!

Na tieto a aj mnohé iné pamätné situácie si môžete s nami zaspomínať každý deň o 20:20 v rámci súťaže 18 rokov s TV JOJ, v ktorej môžete vyhrať fantastické výhry!