Dievča za milión Petra Lenártová to už má za pár: Pochválila sa tehotenským bruškom!

Rodina finalistky súťaže Dievča za milión Petry Lenártovej sa opäť rozrastie. Po dcére Mii sa jej už vo veľmi blízkej dobe narodí ďalšie dieťatko.

Pamätáte sa na prvú reality šou na Slovensku Dievča za milión? Na JOJke sme ju vysielali ešte v roku 2004 a vďaka nej sme spoznali mnoho zaujímavých dievčat. Jednou z nich bola aj jedna z najsexi účastníčok Petra Lenártová. Tá sa po rokoch celkom zmenila, a to výzorovo i skúsenosťami. Po súťaži Petra doštudovala herectvo, vyskúšala si moderovanie v televízii, hrala v predstaveniach divadla Aréna a sem-tam sa objavila aj v seriáloch, ako napríklad v Paneláku. V roku 2014 sa navyše toto miliónové dievča vydalo za úspešného manažéra Mariána Mokoša. V súčasnosti žijú spolu na Cypre.

https://www.instagram.com/p/B8aph8NHz5g/

Spolu s manželom majú aj 3,5-ročnú dcérku Miu. No v posledných mesiacoch do ich života pribudla ďalšia veľká novinka. Niekdajšia finalistka reality show je v radostnom očakávaní. Tehotenstvo pritom tajila až do posledných chvíľ. Nedávno sa však pochválila viacerými snímkami na svojom instagramovom profile, na ktorých pózuje s tehotenským bruškom. Z Petry sa tak stane dvojnásobná mamina už v priebehu veľmi blízkej doby. Keďže je už v deviatom mesiaci tehotenstva, termín pôrodu je za rohom. Na to, či to bude chlapček alebo dievčatko, si budeme musieť zrejme počkať po pôrode. „Pohlavie vieme, ale tentokrát si ho necháme pre seba - nech je na čo byť zvedavý,” prezradila Petra pre topky.sk.

https://www.instagram.com/p/B8dOtY4H2Wt/