Hanička a Murko

Najznámejšia bábková dvojica vyráža na turné!

Populárna hudobná dvojica Hanička a Murko vyráža na svoje koncertné turné po celom Slovensku.

Je nemožné pomýliť si túto malú speváčku a jej kocúrika s inými detskými speváckymi dvojicami - ide totiž o priateľské a farebné bábky! Spoločnosť dvom bábkam robí tím štyroch bábkohercov: dvaja vedú Haničku a Murka ukrytí za kulisami a dvaja sú v pozícii ich veľkých kamarátov - ako sprevádzajúci speváci a animátori. Vďaka tejto kombinácii je ich vystúpenie naozaj veľmi živé a pútavé: je kombináciou dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Deti sa môžu vyjašiť a pri tanci použiť aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Koncert je určený hlavne deťom v škôlkarskom veku.

Zdroj: TV JOJ

Pesničkové klipy a rozprávkové príbehy Haničky a Murka deti dobre poznajú aj z vysielania Detskej televízie JOJKO. Ich tvorbu deti sledujú aj na YouTube - tam už dosiahli viac ako 20 miliónov videní svojich pesničiek, vzdelávacích vídeí a rozprávok.

Zdroj: TV JOJ

Ak ich chcete vidieť koncertovať naživo, príďte do jedného z 15 miest, ktoré navštívia medzi 15. februárom a 26. aprílom 2020. K zakúpenej vstupenke dostane každé dieťa ako darček sladké Murkove lízatko! Najvernejší fanúšikovia sa po koncerte môžu s Haničkou a Murom odfotiť a dokonca získať aj ich podpis na CD alebo DVD, ktoré Hanička a Murko vydali.

Predpredaj vstupeniek:

https://www.ticketportal.sk/event/HANICKA-A-MURKO-KONCERTNE-TURNE-2020

Zoznam miest Koncertného turné 2020:

Zohor
Šaľa
Pezinok
Šamorín
Chorvátsky Grob
Spišská Nová Ves
Košice
Nitra
Banská Bystrica
Bratislava
Považská Bystrica
Šurany
Hlohovec
Žilina
Banská Štiavnica

Zdroj: TV JOJ