Speváčka Tina po rokoch opäť na pódiu: Napriek zákernej chorobe vyzerá naozaj úžasne!

Obľúbená speváčka po dlhom čase potešila fanúšikov a opäť vystúpila na pódium. Tina sa pochválila aj novým účesom, ktorý jej naozaj veľmi pristane.

Obľúbená speváčka Tina sa už dlhý čas neukazuje v spoločnosti a vytratila sa aj zo sveta médií. Pred rokom sa fanúšikom priznala, že trpí závažnou chorobou sklerózou multiplex, s ktorou sa chce vysporiadať sama bez užívania liekov. „Mnohí to vedia, mnohí nie, pred niekoľkými rokmi som zažila totálny fyzický kolaps, tlak mi vyskočil, teplota prudko klesla, polovica tela ostala bez odozvy, odviezla ma záchranka na ARO, tak mi aj na základe nálezov z magnetickej rezonancie diagnostikovali sklerózu multiplex," zdôverila sa speváčka.

​Svoju sociálnu sieť plní nádhernými rodinnými fotografiami a fanúšikovia vždy netrpezlivo čakajú, čo pribudne na jej instagramovom profile. Teraz však Tina všetkých poriadne šokovala, pretože po dlhej odmlke sa opäť postavila na pódium a zažiarila ako hviezda. Speváčka prekvapila aj radikálnou zmenou imidžu a nový účes jej naozaj veľmi pristane

Tagy: Tina