Lucie Bílá sa so zrušenými koncertmi vysporiadala netradične: Originálna náhrada pre fanúšikov!

Lucie Bílá mala práve v stredu začať koncertné turné po Slovensku, no keďže všetky verejné podujatia sú najbližšie dni zrušené, pre svojich fanúšikov si prichystala skvelé prekvapenie.

​V súvislosti so zúriacim koronavírusom je celá Európa vrátane Slovenska a Česka v strehu. Od utorka 10. marca platí na celom Slovensku na 14 dní zákaz organizovať akékoľvek verejné, športové či kultúrne podujatia. Toto zdanlivo radikálne, no priam nevyhnutné opatrenie sa, samozrejme, dotklo aj všetkých hercov či spevákov, vrátane zlatej slávice Lucky Bílej. Tá mala práve v stredu 11. marca odštartovať na Slovensku svoje turné Ta o mně. Fanúšikovia sa na ňu tešili v Trenčíne, Prešove, Žiline, Nitre a Trnave. Napokon však musela koncerty zrušiť. Na sociálnych sieťach speváčka zverejnila video s vyjadrením sa k tejto zložitej situácii, ktorú musela Lucie prijať. Svojim fanúšikom však prisľúbila, že zrušené termíny sa bude snažiť spolu s tímom všetkým vynahradiť. "Veľmi na vás myslím. Myslela som, že budem pre vás spievať, aj keby vás bolo v sále iba päť. Ale proti rozhodnutiu vlády ísť nemôžem,"  vyjadrila sa speváčka.

Zároveň všetkých vyzvala k tomu, aby nepodliehali panike. Napriek tejto nechcenej situácii, kedy slovenskí fanúšikovia nebudú môcť vidieť na vlastné oči svoju obľúbenú speváčku, predsa len našla Lucie skvelé riešenie. "Moji milovaní, nesmiem za vami, ale mám riešenie. V stredu o 21:00 si zapnite svoje telefóny a počítače a ja vám s láskou zaspievam cez instagram a facebook. Živé vysielanie s pianistom Petrom Maláskom, len pre vás," napísala speváčka na sociálnych sieťach. Takýmto krásnym darčekom tak potešila nielen stovky tých, ktorí mali kúpený lístok na jej koncert, ale aj celé Slovensko. Práve takéto dobré správy a teraz milé prekvapenia všetci potrebujeme ako soľ. 


Tagy: Lucie Bílá