POMÔŽ SUSEDOVI s Táňou Pauhofovou a Jánom Koleníkom!

Agentúra Magic Media spúšťa web www.pomozsusedovi.sk. Spoločne s webom štartuje tiež kampaň s Táňou Pauhofovou a Jánom Koleníkom v hlavnej úlohe.

Kampaň je adaptáciou úspešnej výzvy herca a režiséra Jiřího Mádla, ktorú v spolupráci s agentúrou AdHackers a štúdiom  MadeByDeus.com spustil minulý týždeň v Českej republike. Produkčné zázemie pre výrobu spotov poskytla televízia JOJ, ktorá
spoty nakrútila.

Ľudia si na stránke môžu stiahnuť leták a s jeho pomocou potom ponúknuť seniorom pomoc, predovšetkým zabezpečenie nákupov či vyzdvihnutie liekov. „Cieľom kampane je vyzvať všetkých k vzájomnej pomoci," vysvetľuje zámer Jiří Mádl.

„Pomôcť seniorom, ktorí sa v súčasnej situácii stali tou najohrozenejšou skupinou, považujem za samozrejmé, a preto som neváhala ani sekundu a do projektu vstúpila," dodáva herečka Táňa Pauhofová.

;feature=youtu.be

„Pomoc starším musí byť samozrejmosťou pre každého z nás. Od staršej generácie sme sa naučili veľa a musíme sa postarať, aby im bola poskytnutá najväčšia pomoc od tých, ktorí pomáhať môžu," dopĺňa herec Ján Koleník.

„V situáciách, ako je tá dnešná, je vzájomnosť, solidarita a snaha pomôcť niečím, na čo nemôžeme a nesmieme rezignovať," hovorí Michal Deus, výkonný riaditeľ agentúry AdHackers a dodáva "neriešime, aké opatrenia sú alebo nie sú potrebné, ale jednoducho fakt, že sa určitá skupina obyvateľov ocitla v situácii, kedy potrebuje pomoc."

„Presne to je dôvod, prečo sme kolegov oslovili. Videli sme ich kampaň a povedali si, že nie je potrebné vymýšľať vymyslené, hlavne, keď môžeme rýchlo pomôcť," dopĺňa René Kružlík, majiteľ agentúry Magic Media.

Všetko nájdete na www.pomozsusedovi.sk.