recepty-promo_header

Máte tip na skvelý domáci recept? Pošlite nám ho!

Keďže drvivá väčšina ľudí sa teraz zdržiava prevažne doma, mnohí sa realizujú aspoň v kuchyni. Patríte medzi nich? Dajte nám o sebe vedieť!

Koronavírus spomalil čas a mnohých odstrihol od sveta, na ktorý boli zvyknutí. Väčšinu času trávime doma a snažíme sa nejako vyplniť čas. Mnohí z nás sa teda realizujú aj v kuchyni, keďže jesť treba a varením ubieha čas o čosi rýchlejšie. A je to ideálny čas, kedy sa o svoje recepty a nápady môžete podeliť s ostatnými. Vyplňte formulár nižšie, pošlite nám vaše obľúbené jedlá alebo koláče, my z nich tie najlepšie vyberieme a zverejníme na stránke maminerecepty.joj.sk

Vyhlasujem že som osoba staršia ako 18 rokov a Vyplnením a odoslaním formulára vyhlasujem, že som si pozorne prečítal/a podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou Slovenská produkčná a. s., ako dotknutá osoba som si vedomý/á svojich práv vo vzťahu k spracúvaniu osobných údajov.

Tiež Vás upozorňujeme, aby ste do formulára neposkytovali žiadne citlivé osobné údaje o sebe ani o Vašom dieťati, najmä osobitné kategórie osobných údajov, ktoré by mohli odhaľovať rasový alebo etnický pôvod, politické názory, náboženskú vieru alebo filozofické presvedčenie alebo údaje tykajúce sa Vášho zdravia alebo zdravia Vášho dieťaťa. Tieto informácie nie sú pre daný účel potrebné, v prípade ak ich do daného formulára sami uvediete bude naša spoločnosť nútená tieto osobné údaje vymazať.