Ako zamilované hrdličky: Hviezdam filmu Fakjú pán profesor to pristane aj v súkromí!

Obľúbená dvojica Elyas M'Barek a Karoline Herfurthová tvorili pár vo filme Fakjú pán profesor, no viacerí fanúšikovia si všimli, že to medzi nimi iskrí aj mimo kamier.

Hviezda trojice filmov Fakjú pán profesor Elyas M'Barek žne úspechy nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Rodený Nemec s tuniskými koreňmi a rakúskym občianstvom získal množstvo ocenení za svoju veselú seriálovú i filmovú tvorbu. Elyas je veľmi obľúbený, dôkazom čoho sú aj nespočetné zástupy fanúšikov na sociálnych sieťach. Na svojom instagramovom i facebookovom profile ich má tento sexi herec viac než 2,5 milióna.

​Vo filmoch Fakjú pán profesor sa postupne zblížil so svojou kolegyňou - učiteľkou Lisi Schnabelstedtovou, ktorú si zahrala herečka Karoline Herfurthová. Tá sice odsudzuje jeho neortodoxne pedagogické metódy, ale nemôže si pomôcť a do nového kolegu sa zamilovala. Dokonca mu pomôže vykopať niečo cennejšie, než je hotovosť – zvyšky jeho vlastnej morálnej integrity. Obom hercom to na pľaci nesmierne pristalo a dalo by sa povedať, že medzi nimi fungovala akási chémia. Hoci v skutočnosti spolu netvoria pár, na fotení pre nemecký magazín Glamour.de im to neskutočne pristalo. Čo poviete, bola by z nich skvelá dvojica? 

Sledujte film Fakjú pán profesor 2 dnes o 20:35 hod. na JOJke!