Andrea Verešová upratovacím videom baví národ: To je ale TRAPAS, odkazujú fanúšikovia!

Viaceré celebrity na sociálnych sieťach ukazujú, ako trávia voľný čas počas karantény. Kým niektoré fotky a videá sú naozaj inšpiratívne a poučné, iné sú skôr úsmevné, ba až nepochopiteľné. A takým je aj počin slávnej modelky.

Andrea Verešová je ženou do voza aj do koča. Napriek tomu, že o pár mesiacov oslávi okrúhlu štyridsiatku, stále je žiadanou a aktívnou modelkou. Keďže disponuje sexi štíhlou postavičkou, bez problémov sa pred objektív fotografa postaví aj sporo odetá. Žiari na módnych prehliadkach a na titulkách časopisov. Na druhej strane, keď príde domov, je z nej hotová žienka domáca. Fanúšikom sa často chváli fotkami z kuchyne spoza sporáka, a to bez štipky líčidiel, oblečená v zástere a s vlasmi v konskom chvoste. Najmä ženským followerkám sa to veľmi páči, pretože aj táto slávna modelka vyzerá bez všetkej tej parády ako bežná žena z domácnosti. 

Lenže, najnovším videom trochu prestrelila. Fanúšičkám ukázala, ako skĺbiť upratovanie s cvičením. Dievčatá, nie je čas na hrdinstvo. Hygiena a čistota sú dnes na prvom mieste. A, pretože fitnes centrá sú zavreté, tak ladíme formu doma, napríklad v kuchyni,“ napísala k príspevku. Ten však vyvoláva pomerne rozpačité reakcie. Oblečená v obtiahnutých šatách s rozpustenými vlasmi a v chlpatých papučkách pobehuje s mopom hore-dole po kuchyni a vyzerá to tak, že sa viac predvádza, než reálne upratuje. Vy ste super všeobecne, ale toto je trapas, nieeee,“ písalo sa v komentároch. Pozerám, že všetkým už pomaly hrabinká. A to bez výnimiek,“ znelo v ďalšej reakcii. Na čo také divadlo?,“ pýtala sa fanúšička. Takto toho veľa neupracete,“ podotkla so smiechom ďalšia followerka. Nuž, zdá sa, že niekedy ani ten najlepší úmysel nepadne na úrodnú pôdu.

Andrea Veresova Zdroj: archív A.V.