BeFunky Collage

DJ na balkóne či "tancujúca" bytovka: Týždne na karanténe robia s ľuďmi svoje!

Súčasná situácia okolo koronavírusu je síce skutočne zložitá, no je len na nás, ako sa k nej postavíme. Rozhodne netreba podliehať panike a na druhej strane by sme určite nemali zabúdať na to, že život pokračuje ďalej, so všetkým, čo k tomu patrí. Svoje o tom vedia aj ľudia "uviaznutí" v karanténe, ktorí si vzájomne po čase začali spríjemňovať chvíle aspoň na diaľku. Aj bez návštevy kaviarní či klubov tak mohli zažiť vo vlastnom byte poriadnu zábavu a opäť tak mali dôvod na radosť.

Naše životy sa v posledných týždňoch prakticky od základov zmenili. Môže za čo vyčíňajúci koronavírus, ktorý ohrozuje nielen Slovensko, ale aj svet. Práve kvôli nemu zostali mnohí doma a zažívajú novú, doteraz neznámu situáciu. Izolácia v bytoch, domoch, niektorí v karanténach. Pre drvivú väčšinu ide o nové situácie, na ktoré si musia zvykať.

;

Už dnes večer môžete na obrazovkách televízie JOJ pozerať novú reláciu Zostali sme doma. Chceme vám ňou vyplniť čas, dať rady na to, ako túto novú životnú situáciu zvládnuť, nazrieme do domácej izolácie známych tvárí a hlavne sa dozvieme, ako trávite čas doma vy, naši diváci. 

Sledujte reláciu Zostali sme doma dnes o 21:35 hod. na JOJke!