Najkrajšia dôchodkyňa sveta? Supermodelka si užíva sladké ničnerobenie!

Aj na prahu štyridsiatky je "dôchodkyňa", supermodelka a mama dvoch detí - syna Benjamina a dcéry Vivian - Gisele Bündchen v dokonalej forme.

Hoci svoje krídla zložila už pred trinástimi rokmi, na móle sa naposledy ukázala v apríli 2015 a dnes už nanajvýš fotí reklamy, pokojne by sa zajtra mohla vrátiť opäť na výslnie.

Jej krivky jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie dievčatá a ženy. Vypracované sexi telo predviedla kráska nedávno aj počas fotenia na kostarickej pláži, kam utiekla spolu s rodinou pred svet ohrozujúcim koronavírusom. Hoci už nie je najlepšie zarábajúcou modelkou sveta, stále je neodolateľnou ženou.

​Gisele pochádza z početnej rodiny. Má päť sestier. Jej rodičia sú pôvodom z Nemecka, no kráska sa narodila v Rio Grande do Sul v Brazílii. Kedysi táto dedinka nebola ani na mape, avšak supermodelka ju preslávila a dnes ju vyhľadávajú ľudia z celého sveta.

Kráska s dokonalými krivkami si však na luxus nepotrpí a tak namiesto drahých reštaurácií vyhľadáva obyčajný McDonald´s. Hovorí sa, že práve tam ju kedysi našiel aj neznámy vyhľadávač talentov, keď si pochutnávala na Big Macu. Krátko nato už žala jeden úspech za druhým, kým nezavesila svoju hviezdnu kariéru na klinec a nezačala sa naplno venovať svojej rodine.


Gisele Bündchen môžete dnes vidieť vo filme Taxi o 20:35 hod. na Pluske!