Dojímavá fotka, ktorá vás chytí za srdce! Ivana Gottová ukázala jednu z posledných momentiek s manželom!

Keď maestro Karel Gott minulý rok zomrel, mnohí boli zronení. Predsa len, bol to jedinečný spevák s množstvom úspešných hitov, ktoré poznali celé generácie a hoci bojoval so zákernou chorobou, bolo ťažké uveriť tak smutnej správe. Ivana Gottová však zostáva v kontakte s jeho vernými fanúšikmi. Na sociálnu sieť pridáva fotky či odkazy. Naposledy zverejnila dojemnú momentku z minuloročného leta, ktorá vás chytí za srdce.

Karel Gott patril medzi najvýznamnejších a najpopulárnejších spevákov ako v Čechách, tak na Slovensku. V období rokov 1965 až 2019 predal 50 miliónov nosičov albumov a celkovo naspieval neuveriteľných 978 piesní.

​V anketách Zlatý slávik a neskôr Český slávik získal celkovo 42 ocenení. Bol to proste maestro, aký sa narodí len raz za niekoľko desaťročí. Preto jeho prehratý boj so zákernou chorobou ochromil nielen Česko a Slovensko, ale dokonca aj svet. Písalo sa o ňom v najrôznejších médiách naprieč kontinentmi. Zostala po ňom vdova Ivana a dcéry Charlotta Ella a Nelly Sofia i Dominika a Lucia, ktoré mal maestro z predošlých vzťahov.

Ivana Gottová aj naďalej komunikuje s jeho skalnými fanúšikmi a priaznivcami. Na sociálnu sieť pridáva fotografie a tiež odkazy. Nedávno uverejnila dojímavú momentku aj so srdcervúcim odkazom: "Z celého srdca vyjadrujem podporu a obdiv všetkým, ktorí sa v týchto dňoch starajú ako o chorých seniorov v nemocniciach a rôznych zariadeniach, tak o zdravých seniorov doma. Sama dobre viem, akú láskyplnú starostlivosť, či výpomoc druhých, či už pri nákupoch, seniori ocenia. Veľmi obdivujem a skláňam sa nad všetkými zdravotníkmi v 1. línií, ktorí s nasadením vlastného zdravia zachraňujú životy všetkým tým najviac chorým. Vážim si všetkých lekárov, sestry, ošetrovateľov, lekárnikov, hasičov, policajtov aj predavačky, ktorí v týchto dňoch vynakladajú mnoho úsilia na bezpečnosť a pomoc nás všetkých. Myslím na vás aj na vaše rodiny, držte sa a prajem vám veľa síl a energie. Rovnako tak myslím aj na dobrovoľníkov, medikov a všetkých, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomáhajú a podávajú pomocnú ruku. Klobúk dole pred vami všetkými. Dojíma ma súnáležitosť nášho národa! Verím, že vás snáď budem môcť na jeseň a v zime aspoň potešiť troma, snáď aj pre vás, krásnymi a dojemnými projektmi spojenými s mojím manželom Karlom. Teším sa na vás v lepších časoch a prajem vám veľa síl a čo najpevnejšie zdravie! A Honzovi Malířovi ďakujem za krásnu momentku z konca minulého roka, o ktorú sa môžem podeliť s vami, Karlovými priaznivcami."