Pol roka bez božského Káju! Ivana Gottová si na maestra spomenula krásnou fotkou!

Dnes je to presne šesť mesiacov, čo hudobný svet navždy opustila legenda - Karel Gott. Vdova Ivana však nezabúda a na svojho manžela si spomenula nielen súkromne, ale sa o krásnu fotku podelila aj s jeho fanúšikmi na sociálnej sieti.

Božský Kája bol proste len jeden. Jedinečný spevák, ktorý priam chŕlil jeden hit za druhým. Jeho piesne poznali celé generácie a hoci do posledného dychu bojoval so zákernou chorobou, prehral. Presne pred pol rokom. Česko, Slovensko i svet sa razom odeli do smútku, ktorý si táto legenda zaslúžila. A Ivana Gottová si dnes na svojho milovaného spomenula krásnou fotkou. Na sociálnu sieť napísala aj láskyplný odkaz: "Dnes je to 6 mesiacov... Ako veľmi nám chýbaš, drahý Karel, láska moja, tatinko náš!"

Karel Gott patril medzi najvýznamnejších a najpopulárnejších spevákov ako v Čechách, tak na Slovensku. V období rokov 1965 až 2019 predal 50 miliónov nosičov albumov a celkovo naspieval neuveriteľných 978 piesní. ​V anketách Zlatý slávik a neskôr Český slávik získal celkovo 42 ocenení. Bol to proste maestro, aký sa narodí len raz za niekoľko desaťročí. 

Tagy: Karel Gott