Z rozkošnej dcéry Johnnyho Deppa vyrástla poriadna kočka: Wau, pozrite, ako dnes vyzerá!

Lilly Rose Depp je dcérou známeho hollywoodskeho búrliváka a slávnej francúzskej modelky a speváčky Vanessy Paradis. Keďže obaja patrili k najatraktívnejších osobám tejto planéty, Lilly mala po kom zdediť dobré gény na krásu.

Spomienkou na vzťah škandalózneho amerického herca Johnnyho Deppa a francúzskej modelky a speváčky Vanessy Paradis sú ich dve deti – staršia Lilly Rose a mladší John Jack. Kým o chlapcovi sa až tak nehovorí, ich dcéry sú doslova plné médiá. Jablko nepadlo ďaleko od stromu a Lilly Rose sa aktívne venuje modelingu už dlhé roky. Niet divu, po svojich rodičoch zdedila na krásu len tie najlepšie gény a patrí k mimoriadne žiadaným modelkám. Podobne ako jej mama pred rokmi, sa Lilly stala tvárou módneho domu Chanel a doposiaľ už zdobila niekoľko kampaní tejto značky. Kým jej sa nesmierne darí a vyzerá každým dňom lepšie a lepšie, to isté sa nedá povedať o jej slávnom otcovi. Niekdajší sexsymbol vyzerá ako troska a niet na ňom ani stopy po tom mužovi, ktorého milovali ženy po celom svete. Zrejme je to spôsobené aj problémami s exmanželkou Amber Heard, s ktorou sa stále súdi.

Vychutnajte si Johnnyho Deppa v najnovšom spracovaní kultového príbehu Agathy Christie vo filme Vražda v Orient Expresse už dnes o 20:35 na JOJke!