Deti, tešte sa! JOJka prinesie všetkým rodinám veľký premiérový program Spievankova!

Najznámejší detský hudobno-zábavný projekt Spievankovo pripravil v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti.

​Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Patria medzi nich aj Mária Podhradská a Richard Čanaky, ktorí sú vo svete detského šoubiznisu zatiaľ neprekonateľnými hviezdami. Ich detský, hudobný, divadelný, zábavný a výchovný projekt Spievankovo pozná snáď každé dieťa a každý rodič.

Od roku 2002, kedy vyšlo prvé CD Spievankova,  sa kariéra oboch umelcov raketovo rozbehla. Každoročne sa Spievankovo stretáva so svojimi detskými fanúšikmi na desiatkach úspešných koncertov. Malo to byť takto aj tento rok. Spievankovo pripravilo pre svoje publikum nový muzikál, „ktorý nikdy nikto nevidel“ s názvom Zázračný poklad. Ešte nedávno to ale vyzeralo tak, že jeho premiéra sa bude musieť odložiť na neurčito.

Zdroj: TV JOJ

​​​Televízia JOJ koncom marca oslovila Spievankovo s nápadom, ako umožniť deťom nový muzikál vzhliadnuť. Rovno zo svojich obývačiek budú môcť deti a ich rodičia sledovať premiéru Zázračného pokladu prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk. Premiéra sa odohrá  vo štvrtok 16. apríla o 10.00. Táto unikátna spolupráca predstavuje úsilie celého tímu Spievankova a televízie a pôjde o odštartovanie jedinečného detského projektu. Ak sa hovorí, že Spievankovo začalo voľakedy dávno v obývačke, tento rok sa do obývačiek opäť vracia, ale prostredníctvom moderných technológií.

Kúpiť lístok

Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

“Zo sumy, ktorá sa vyzbiera za predaj lístkov TV JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.„Táto situácia, ktorá nás všetkých zasiahla, je naozaj príznačná aj tým, že sa spájajú dobrí ľudia a pomáhajú tak, ako vedia. Je to veľmi vzácny okamih, za ktorí sme vďační, uviedol MUDr. Ladislav Kužela, CSC, generálny riaditeľ NÚDCH.

“Sme radi, že sme našli spôsob, ako pomôcť tým, ktorí v týchto dňoch pracujú v prvých líniách a sú najviac ohrození. Sme im za to vďační a aj keď verím, že sa im denne dostávajú slová vďaky, v tejto chvíli to naozaj nestačí,“ hovorí generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk  a  www.joj.sk.

Spievankovo a zázračný poklad

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo. A krajina Spievankovo nie je výnimkou. Jednej peknej noci sa Spievanke a Zahrajkovi sníva nevšedný sen. Sen o truhlici s pokladom, ktorý je odložený iba pre nich. Je jasné, že ho musia nájsť. Čo však ukrýva tajomná truhlica? A ako poklad nakoniec využijú? Všetky tieto otázky nám zodpovie nové predstavenie plné zábavy a pesničiek. Okrem Spievanky a Zahrajka sa môžete tešiť aj na Krtka, Svetlušky, Mravcov hasičov, Mamu myš či Netopiera. Tešíme sa na vás.

Užime si štvrtok 16. apríla od 10:00 hod. všetci spolu!

Tagy: Spievankovo