Dominika Mirgová počas karantény nezabúda na fanúšikov: Čo jej však chýba najviac?

Obľúbená speváčka odpovedala na sociálnej sieti na mnoho otázok od svojich fanúšikov. Dominika Mirgová prezradila, ako vníma toto náročné obdobie.

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je veľmi sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Sexi blondínka má módu v malíčku a neustále je super nahodená. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a Dominika je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. 

​Charizmatická blondínka dala možnosť svojím fanúšikom na Instagrame opýtať sa jej akúkoľvek otázku. Samozrejme viacerých z nich zaujímalo, ako zvláda toto náročné obdobie a čo počas karantény robí. ,,Mám také výkyvy. Raz dobre, raz menej dobre. Asi je to prirodzené, pretože človek bol zvyknutý na nejaký spôsob života a zrazu má obmedzený život. To, že som viac s rodinou je super, to sa teším, no chýbajú mi veľmi koncerty, ľudia, kamaráti. Je divné vidieť ľudí v rúškach, bez úsmevu, so strachom v očiach či ten človek okolo neho nie je náhodou chorý. Ale stále verím, že tak ako to rýchlo prišlo, tak rýchlo to aj odíde," zdôverila sa speváčka. Nuž, neostáva nám nič iné, len zostať doma a čakať, kedy skončí karanténa a my začneme opäť žiť naše životy naplno.

Dominika Mirgová a karanténa Zdroj: instagram D.M.