Veľká noc v Spievankove: Ako vyzerá veľkonočná šibačka?

Tento rok prežívame Veľkú noc, aká tu ešte nikdy nebola. Mnohí sú doma a na šibačku môžu chlapci a muži rovno zabudnúť. Dievčatá a ženy tento rok teda obíde aj kúpačka. Ako ale vyzerá Veľká noc v Spievankove?

Aj keď sa Veľká noc spája s mnohými tradíciami, prísloviami a zvykmi, zrejme nikto z nás nepočítal s tým, že budeme doma, v izolácii či karanténe a nebudeme môcť navštíviť svojich najbližších. Hoci sú tohtoročné sviatky zahalené rúškom, smútiť netreba. Pozrite sa, ako si veľkonočnú šibačku užívajú v Spievankove.

;feature=youtu.be

Spievankovo tak ani počas tohto obdobia nezaháľa a stále pripravuje niečo pre svojich malých i veľkých fanúšikov. Najnovšie sa môžete tešiť na ich muzikál Zázračný poklad, ktorý si môžete pozrieť rovno z vašich obývačiek prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.skPremiéra sa odohrá vo štvrtok 16. apríla o 10.00. Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Kúpiť lístok

Zažite muzikál Zázračný poklad aj vy z vašej obývačky vo štvrtok 16. apríla o 10:00 hod. na www.joj.sk!

Tagy: Spievankovo