Nájde Spievanka so Zahrajkom Zázračný poklad? To sa dozviete už vo štvrtok 16. apríla!

Hoci koronavírus kvári Slovensko i svet, Spievanka so Zahrajkom nevešajú hlavu. Práve naopak. Chcú deťom ostať na blízku aj v týchto časoch, kedy všetci musíme byť doma. Preto si v spolupráci s televíziou JOJ pripravili prekvapenie, ktoré poteší malých i veľkých.

Kúpiť lístok

Thomas Puskailer v Ranných novinách vyspovedal ospalého Zahrajka. Niet sa čomu čudovať, keď ho zobudil skoro ráno. Avšak Zahrajko sa rýchlo prebral a porozprával o tom, čo spolu so Spievankou v týchto dňoch porábajú. Priblížil aj veľké prekvapenie, ktoré si pre deti prichystali a malí i veľkí ho budú môcť sledovať už budúci štvrtok 16. apríla o 10:00 hod. na stránke www.joj.sk. Pôjde o nový muzikál, "ktorý nikdy nikto nevidel". Volá sa Zázračný poklad a práve ten budú Spievanka spolu so Zahrajkom a ďalšími kamarátmi hľadať. Podarí sa im to? To sa dozviete, ak si zakúpite lístok na jedinečný muzikál Zázračný poklad, ktorý budete môcť sledovať z pohodlia vašej obývačky už budúci štvrtok 16. apríla o 10:00 hod. na www.joj.sk.

Zdroj: TV JOJ

​Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk a www.joj.sk.

Kúpiť lístok

Pohľadajme Zázračný poklad už 16. apríla o 10:00 hod. na www.joj.sk spolu!