Jason Statham sa pochválil dokonalou postavou: Z jeho tehličiek spadnete na zadok!

Obľúbený herec sa objavuje najmä v akčných filmoch, na ktoré mužské publikum nedá dopustiť, no vďaka jeho charizme, sexepílu a svalom neuniká ani pozornému oku nežnejšieho pohlavia.

​Jason Statham je jedno z najväčších mien v akčných filmoch v súčasnosti. Nádherný britský drsný muž má zaujímavú minulosť a širokú škálu talentov. Futbalista, potápač, športový model, pouličný predajca – toto všetko má Jason za sebou. Statham je známy pre jeho neuveriteľné bojové scény, naháňačky a pre jeho úžasnú schopnosť robiť všetky tieto filmy tak, aby človeku vyrazili dych. Stále na sebe maká a drží sa vo forme. ​Väčšina hercov pracuje na svojich svaloch nasilu, pretože potrebujú na obraze vyzerať dobre. Jason je telom i dušou športovec a je to vidieť aj na jeho životnom štýle. 

Okrem charizmy má tento výborný herec aj dokonalé vyšportované telo, za ktoré vďačí práve všetkým športom a neskoršiemu praktizovaniu bojových umení. Jason Statham na sociálnych sieťach rád ukazuje dokonalú hruď, z ktorej sa zakrúti hlava nejednej fanúšičke.

Jasona Stathama si môžete vychutnať vo filme Špión už dnes o 20:25 hod. na JOJ Plus!