Zavesí herectvo na klinec? Broňa Kováčiková poškuľuje po novom lukratívnom fleku!

Množstvo voľného času v období karantény využívajú známe tváre rôznym spôsobom. Kým niektorí sa naplno venujú rodine, iní veľa cvičia, ďalší kváskujú a vyvárajú, no sú aj takí, ktorí na sebe pracujú alebo robia niečo pre druhých.

Medzi celebrity, ktoré trávia voľný čas v karanténe produktívne, rozhodne patrí aj mladá herečka Broňa Kováčiková. Tá od začiatku karantény prináša deň čo deň svojim fanúšikom na Instagrame rozhovory na live streame. V tých sa rozpráva so Slovákmi žijúcimi v zahraničí o tom, aký je život s koronou v danej krajine.Myslím, že momentálnou témou číslo jedna je pandémia koronavírusu a prišlo mi užitočné, niečo takéto spraviť. Veľa ľudí má v zahraničí svoju rodinu a nemusia mať ucelené informácie zo zahraničného prostredia, preto takouto formou chcem pomôcť. Samozrejme je tu aj skupina ľudí, ktorá sa o takéto informácie zaujíma z vlastného presvedčenia a chcú mať prehľad o tom, čo sa deje vo svete. Nápad prišiel veľmi spontánne a relatívne skoro, preto sa mi podarilo zmapovať situáciu vo viacerých krajinách postihnutých týmto vírusom a naďalej v tom pokračujem,“ povedala študentka VŠMU.

https://www.instagram.com/p/B-mSNrPp7Fo/?igshid=1bm2ves2f36xj&fbclid=IwAR2wsPomZn_WArj1y4qd0hk5GXY_RDKDTHt6R6aoKAfTyjc6wxcHVh_jZmw

Ako sama priznala, na každý rozhovor sa poctivo pripravuje a snaží sa zistiť si všetky dostupné informácie. „Priebežne sledujem situáciu v rôznych krajinách, či už z médií alebo priamo zo štatistík. Pred každým live streamom si pozriem štatistiky danej krajiny, poprípade nejaké stanovisko a ďalšie nové opatrenia vlády danej krajiny, ktoré si vyhľadám na zahraničných portáloch,“ vysvetlila. Rozhovory jej idú naozaj výborne a každý deň ich sleduje množstvo fanúšikov. Preto nás zaujímalo, či si usmievavá ryšavka vie predstaviť, že by sa popri herectvu venovala aj moderovaniu. „Určite si to viem predstaviť. Dokonca som zistila, že ma to veľmi baví. Som všestranne zameraná a rada sa venujem viacerým veciam naraz. Je to pre mňa kreatívnejšie,“ zhodnotila pre joj.sk. Herečka už aj má predstavu, aký typ relácie by ju najviac bavil. Vymyslela by som nejaký zaujímavý koncept. Možno nejaký, kde by sa človek aj niečo dozvedel a naučil. Možno niečo, kde by sa vedeli predstaviť rôzni zaujímaví ľudia, ktorí nemajú veľmi priestor, napríklad mediálny, a tam by som s nimi viedla rozhovor. Mohli by byť inšpiráciou pre veľa iných ľudí,“ dodala s úsmevom. Či sa napokon postaví k mikrofónu aj profesionálne, ukáže až čas, no isté je, že v najbližšej budúcnosti má naplánovaných niekoľko divadelných projektov a teda, ostáva verná herectvu.