Rytmus a Jasmina slávia výročie: Po takejto romantike túži každá žena!

Obľúbená celebritná dvojica oslavuje v apríli svoje výročie. Rytmus, Jasmina a ich synček Sanel si užívajú krásne rodinné chvíle, za ktoré sú neskutočne vďační.

Rytmus a Jasmina sú dokonalou reklamou na spokojné manželstvo. Obom sa darí v profesionálnom živote a doma si užívajú jeden druhého. Pred niekoľkými mesiacmi sa ich šťastie zdvojnásobilo, pretože sa dočkali príchodu svojho prvého potomka, ktorému dali bosniacke meno Sanel.

Apríl je pre manželov veľmi výnimočný, pretože práve v tento mesiac došlo k ich vzplanutiu lásky. Zamilovaná dvojica sa rozhodla stráviť krásny slnečný deň v prírode a o svoje šťastie sa podelili aj so svojimi fanúšikmi. ,,Takúto lásku ti môže iba ten hore poslať. Niekoho, kto bude tvojim všetkým. Najlepším priateľom, partnerom a láskou tvojich dní. Niekto, s kým to svoje šťastie chceš zdieľať, niekto, komu to šťastie chceš darovať. A potom sa ten “niekto” stane úplne prirodzene tvojou rodinou. Takou, ktorú si si ani nevedel sám vysnívať," zdôverila sa Jasmina. Rytmus jej neostal nič dlžný a venoval jej krásne vyznanie, ktoré túži počuť každá žena. ,,Dnes sú to presne dva roky, kedy som pochopil, čo je to zmysel života. Áno, môj život už nie je ako pred tým, vďaka mojej manželke, pri ktorej prišiel presne ten životný moment, keď to zapadne ako puzzle. Nezabudnuteľná chvíľa 18.4. približne o tomto čase. Odvtedy každý deň vstávam s tým, že ďakujem tomu hore za to, že nás spojil a ukázal mi, prečo som tu. Pre moju manželku a syna. Som rád, že som ťa stretol, že ťa mám a že môžem s tebou objavovať krásy a zmysly, prečo žijeme tento život," napísal Rytmus na sociálnu sieť. Nuž, tomu sa povie láska.