Dara Rolins svojím módnym kúskom šokovala fanúšikov: Neuveríte, čo si obula na nohy!

Dara Rolins sa rada trendy oblieka a miluje pozornosť. Svojimi outfitmi už mnohokrát šokovala fanúšikov a teraz sa jej to opäť podarilo.

​Dara Rolins okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a tak nečudo, že telo by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Blondínka však nedbá len na svoj zovňajšok, ale stará sa o svoju dušu a myseľ. Vďaka tomu je so sebou vyrovnaná a sebavedomie z nej len srší na všetky strany.

Dara miluje módu a často je tip-top nahodená. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a spevácka je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. Niekedy však urobí krok vedľa a oblečie si na seba kúsky, ktoré všetkých poriadne prekvapia.

Nedávno na sociálnej sieti predstavila svoju novú značku tričiek a obula si k tomu obrovské chlpaté papuče, ktoré pripomínali psa. Nuž, vo svete je tento módny kúsok považovaný za trendy, no Dara si nimi priazeň slovenský a českých fanúšikov veľmi nezískala.

Tagy: Dara Rolins