Pohľad do zákulisia príprav tesne pred koncertom! Nenechajte si ujsť generálku!

Už zajtra ráno bude živý vstup z príprav koncertu Haničky a Murka. Určite si to nenechajte ujsť!

Zajtra ráno bude živý vstup z príprav koncertu Haničky a Murka. Pozrieť si ho môžete o 8:15 hod. v Ranných novinách. Ak ste zvedaví, čo sa bude diať o pár hodín neskôr, určite si to nenechajte ujsť!

Živý prenos koncertu Haničky a Murka sa bude konať taktiež zajtra o 10:00 hod. na stránke www.joj.sk. Pre veľký záujem, pretože niektorí majú v čase vysielania iné povinnosti, si tí, čo si zakúpia elektronický lístok, budú môcť koncert pozrieť v archíve v HD a full HD kvalite až do stredy do 17:00 hod.

Kúpiť lístok

Vystúpenie Pesničky pre škôlkárov

Hanička a Murko sú medzi detskými speváckymi dvojicami jedineční - ide totiž o priateľské a farebné bábky. Spoločnosť dvom bábkam robí tím štyroch bábkohercov: dvaja vedú Haničku a Murka ukrytí za kulisami a dve sú v pozícii ich veľkých kamarátok - ako sprevádzajúce speváčky a herečky. Vďaka tejto kombinácii je ich vystúpenie naozaj veľmi živé a pútavé. Aj keď deti nemôžu byť s Haničkou a Murkom a ich veľkými kamarátkami v jednej sále, veríme, že sa hravá atmosféra koncertu prenesie aj k nim do obývačiek a že sa pri tanci zabavia a vyjašia. Koncert je určený hlavne deťom v škôlkarskom veku. Spoločne s Haničkou a Murkom si zaspievame obľúbené hity z prvého CD (ako napr. Autá, Slniečko, Ika-tika-gymnastika), ale predstavia vám predovšetkým nové pesničky z druhého CD (napr. Princezné, Hasiči, Zúbok, Mačiatka a ďalšie).

Nezmeškajte živý prenos o 8.15 hod. v Ranných novinách na JOJke!