Lucid sa ukázala bez štipky mejkapu: Nenalíčená vyzerá úplne ako dievčatko!

Známa vizážistka Lucia Sládečková miluje v líčení extravaganciu a jej mejkapové premeny doslova vyrážajú dych. O to väčším prekvapením je, keď sa z času na čas ukáže svojim fanúšikom tak, ako ju pán Boh stvoril.

Usmievavá, pozitívna a vždy dobre naladená Lucia Sládečková, známa ako Lucid, sa pri svojej práci rozhodne nevyhýba extravagancii. Či už ide o mejkap alebo o účesy, vždy vie zahviezdiť a odlíšiť sa od ostatných. Neustále skúša niečo nové a pri pohľade na jej originálne mejkapové výtvory tají dych nejedna žena. Jej tvár je ako maliarske plátno, na ktorom dokáže namaľovať hotové umelecké diela. Hra s farbami, s tvarmi, so svetlom a s tieňom. To všetko zvláda dokonale. O to viac jej fanúšikov vždy prekvapí, keď sa im ukáže bez štipky mejkapu. Urobila tak aj pred časom, keď sa pochválila rozkošnou fotkou, na ktorej pózuje s dcérkou Lýdiou. Nenalíčená vyzerá ako dievčatko a nejeden by uveril, že malá princezná je jej sestra.

​Práve Lucid bude jedným z hostí novej talentovej talkshow Booyang TV, ktorú má pod palcom známy porotca zo šou Česko Slovensko má talent – Jaro Slávik. Pozrieť si ju môžete od dnes každý štvrtok na joj.sk. V šou sa predstavia talentovaní ľudia zo všetkých oblastí spoločenského života.

V prvej premiérovej epizóde sa naživo spojíme s Vilom Habom a Mirkou Luberdovou, ktorí sa predstavia v kuchárskom súboji, porozprávame sa s už spomínanou Lucid o tom, ako doma na vlasy, makeup a nechty. Nebude chýbať videohovor s Bike O´Clock, ktorých diváci poznajú tiež z Česko Slovensko má talent, či tanečná choreografia a rozhovor v podaní Moniky Yamamoto. K tomu pridáme zaujímavé videá.

Talentovú talkshow Booyang TV uvidíte zdarma na www.joj.sk v premiérach štyri štvrtky po sebe vždy o 21:00.