Deti, zbystrite pozornosť! Paci Pac u vás doma naživo!

Rozprávok nikdy nie je dosť. A tak aj Paci Pac prichádzajú so špeciálnym predstavením. Čo vás čaká, na čo sa môžete tešiť a kedy sa môžete pohodlne usadiť vo vašej obývačke a vychutnať si skvelú šou?

Kúpiť lístok

Paci Pac si pre všetkých svojich fanúšikov v spolupráci s televíziou JOJ pripravili niečo naozaj špeciálne! Po vynútenom prerušení šnúry Paci Pac a kamaráti, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým čo k ich chytľavému predstaveniu patrí.

Zdroj: TV JOJ

​​Krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky ako bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma obsedieť a môžete sa tak pripraviť na riadnu žúrku! JOJka sa naopak postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli. No máte sa na čo tešiť, lebo my sa už nevieme dočkať!

Všetci, ktorí si chcú pozrieť muzikálovo-divadelné predstavenie na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku. Cena lístka je 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite online na www.joj.sk. Každý, kto má vo štvrtok o 10:00 hod. iný program, môže si predstavenie pozrieť v archíve vo full HD kvalite, kde bude do piatka 8.5. do 18:00 hod. 

Kúpiť lístok

Užite si špeciálne predstavenie Paci Pac už 7. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!