Už len pár hodín a je to tu! Zajtra vás čaká ďalšie skvelé predstavenie Dúhalky!

Kúpiť lístok

Princezná z krajiny za Dúhou je medzi deťmi náramne obľúbená. V domácnostiach sa často objavuje vďaka detskej televízii JOJKO, ktorá začiatkom roka začala vysielať seriál pre deti od tvorcov Dúhalky s názvom Sníček a Dúhalka.

V rámci svojho koncertného programu mala tento rok aj princezná Dúhalka absolvovať desiatky až stovky koncertov po Slovensku. Avšak situácia so šírením vírusu COVID-19 je natoľko vážna, že všetky plánované podujatia sú nateraz preložené na neurčito, niektoré zrušené úplne.

​To však nebráni tomu, aby ste si predstavenie princeznej Dúhalky užili z pohodlia vašej obývačky. Po veľkom úspechu predošlého koncertu je tu ďalší. Opäť ho budete môcť sledovať naživo na stránke www.joj.sk a to už zajtra 18. mája 2020 o 10:00 hod.

Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Už zajtra o 10:00 hod. sa pohodlne posaďte a užite si jedinečný koncert Dúhalky priamo TU