Andrea Verešová nahodená doma na terase! Očakávam závisť, odkázala neprajníkom!

Aj Andrea Verešová má už karantény rovnako ako väčšina ľudí plné zuby. Rozhodla sa preto, že si ju spríjemní po svojom. Nahodila sa, nalíčila a obliekla si šaty, ktoré si už niečo pamätajú. Pristane jej to?

Odkedy svet ochromil koronavírus a všetci zostali doma, aj kráska Andrea Verešová vymenila dokonalé outfity za domáci úbor. Karanténu poctivo dodržiava a väčšinu času trávila doma vo svojej vile spolu so svojou rodinou. Avšak už aj ona už netrpezlivo čaká, kedy sa toto obdobie skončí.

Modelka sa preto rozhodla si urobiť radosť. Hoci doma, no nalíčila sa a nahodila sa do šiat, ktoré našla pri triedení šatníka. Nikto by nepovedal, že majú už dvadsať rokov. Fotografiu následne zavesila na sociálnu sieť. "Konečne som si našla čas aj na seba - po dlhej dobe upravené vlasy a uprataný šatník... A tak som vyrazila von - teda na terasu, prevetrať 20 rokov starý outfit," napísala kráska k záberu.

​Modelke to pristane, ale nič nie je zadarmo a Andrea to vie. "Očakávam závistlivé komentáre - kto môže povedať, že má čerstvo nafarbené vlasy (som ja ale šikovná) - upratal si v šatníku a nahodil na seba 20 rokov staré šaty (aj náušnice) a vyrazil ich prevetrať," dodala so štipkou humoru k fotke, na ktorej sú z časti vidieť oranžové šaty odhaľujúce jedno rameno, ktoré doplnila náušnicami so strapcami rovnakej farby. Pristane jej to?

https://www.instagram.com/p/B_e4S0rHmLn/?utm_source=ig_web_copy_link