Hrdá mama Daniela Nízlová padá únavou na hubu: Fanúšikovia ju ale nechutne vysmiali!

Dieťa, to nie sú len radosti, ale aj starosti. Pozná to každý rodič. Dokonca aj hviezdna mama Daniela Nízlová.

Twiinska je už nejaký čas maminou a toto radostné obdobie si patrične užíva. Avšak nie každý deň je ideálny a svoje o tom vie aj Daniela. Nedávno na sociálnu sieť zavesila fotografiu spolu s dcérou Lindou, ku ktorej ale pripísala úprimný komentár. "Určite poznáte ten stav, kedy vy už padáte ´na hubu´ a dieťa má oči ako sova. Priznám sa, že niekedy ona uspí skôr mňa, než ja ju. Takže dobrú nôcku, krásne sníčky, nech vás ochraňujú anjelíčky," vyznala sa speváčka. Netušila však, aký bič si na seba uplietla.

​Netrvalo dlho a začali sa pod fotografiou objavovať nemilé komentáre fanúšikov. "Evidentne nezvládaš svoju úlohu, pokiaľ sa vyjadruješ - že padáš na hubu. Pokiaľ by si mala dvojičky, by si sa zbláznila?," reagovala istá žena.

Do virtuálnej diskusie sa razom pridala aj Danielina mama. "Keby bola Linda ako Veronika a Danielka, zvládla by aj štvorčatá. Žiaľ, neskutočne silné koliky robia svoje. My sme s manželom toto nepoznali," vyjadrila sa babka Nízlová. A pridala sa aj jej dcéra Daniela: "Bože, vy ste aký negatívny človek. Ja sa nesťažujem. Sú to bežné veci. Výdych, nádych, majte sa krásne."