Deti, tešte sa na výnimočný zážitok! Už zajtra si nenechajte ujsť Spievankovo!

Už zajtra sa môžete tešiť na úplne nový muzikál Angličanina. Určite si ho nenechajte ujsť! O zábavu bude zaručene postarané.

Kúpiť lístok

Prichádza už druhá koncertná premiéra! Spievankovo si pripravilo muzikál s názvom Angličtanina. Hlavnými postavami na koncerte budú Víla Nezábudka, Zajko Smejko a Píšťalka Tidlalka.

Zdroj: TV JOJ

​Slovensko-anglický interaktívny hudobný muzikál pre deti, pri ktorom sa deti nielen zabavia, zatancujú si a zaspievajú, ale zároveň sa budú hravo učiť po anglicky. Ide o veľkolepý muzikál, v ktorom bude vystupovať 20 účinkujúcich. Spolu s mravcami bubeníkmi sa deti naučia počítať do desať. Ďalej si zaspievajú so zvieratkami, ktoré sa naučia pomenovať po anglicky. Príde aj Krajčír Rak, ktorý ich naučí farby, a dokonca bude aj snežiť...!

Spievankovo prichádza opäť so zaujímavým programom, s ktorým navyše deti budú môcť dobehnúť v angličtine to, čo kvôli zavretým školám zmeškali počas vyučovania.

Miniseriál na www.joj.sk

Spievankovo od 1.6. prináša na www.joj.sk denný miniseriál. A tak ako sme pri Spievankove zvyknutí, aj tento počin pritiahne a zaujme hlavne deti predškolského veku. Hlavnými postavami budú Víla Nezábudka, Zajko Smejko a Píšťalka Tidlalka zo Spievankova. Deti si spolu s nimi budú môcť zatancovať a zaspievať jednoduché anglické pesničky a pritom sa učiť po anglicky. Prekvapením bude aj predstavenie úplne nových piesní z projektu Angličanina, ktorý vo forme aplikácie a aj na DVD vychádza práve na Deň detí – 1.6.2020.

Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Už zajtra o 10:00 hod. sa pohodlne posaďte a užite si jedinečný koncert Spievankova priamo TU

---

Tagy: Spievankovo