Dara Rolins sa nevie dočkať leta! Svoje sexi krivky vystavuje v plavkách!

Leto už pomaly klope na dvere a ani koronavírus ho nezastaví. Dočkať sa horúcich slnečných dní nevie ani Dara Rolins, ktorá na sociálnu sieť zavesila fotky z pláže.

​Kto by nemiloval leto? Slnko, teplo, horúce dni, vylihovanie na pláži s osviežujúcim drinkom v ruke. Priam idylka. Hoci tento rok to asi celkom tak nebude. O mori, pláži a romantických prechádzkach pri západe slnka môžeme len snívať. Ale leto nám ani koronavírus nevezme.

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

​Rovnako sa horúcich dní nevie dočkať ani Dara Rolins. Tá pred časom zavesila na sociálnu sieť sexi fotky, na ktorých pózuje v plavkách. "Neviem, ako vy, ale u nás doma sa radujeme z každého dňa, ktoré je bližšie k letu," napísala speváčka. Priznala, že fotografie vznikli ešte v januári na Bali.

"Myslím, že zvlášť v mojom prípade nejde byť viac autentický, keď skloňujeme dovolenku, slnko, pláž. Život nám toto leto zrežíroval trochu inak, ale slnko svieti aj tu, u nás," dodala. Dara je zjavne na leto pripravená. Sexi postavičku, ktorú jej môžu závidieť aj dvadsiatníčky, môže s hrdosťou ukazovať vo všetkých kútoch sveta.

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

​Dara vyzerá božsky. Málokto by si bol pomyslel, že aj žena s jej sexi krivkami by mohla trpieť komplexami. A predsa. Dara nebola vždy so svojím vzhľadom spokojná.

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Keď bola mladšia, mala nízke sebavedomie a trpela pre strie, ktoré trápia väčšinu žien. Dnes je však všetko inak. Dara je so svojím telom spokojná a nemá problém ani zapózovať v plavkách.

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

​Avšak nič nie je zadarmo a speváčka to veľmi dobre vie. Preto, aby mala tehličky na bruchu, musí aj niečo urobiť. Pravidelne cvičí a nezabúda ani na zdravú stravu. Výsledok je dychberúci. 

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi