Rozkošná dcérka Kate Hudson rastie do krásy: Aha, aká je z nej malá parádnica!

Úspešná herečka vychováva tri deti – dvoch synov z predošlých vzťahov a dcérku Rani Rose, ktorú má s aktuálnym partnerom Dannym Fujikawom. Malá princezná jej doslova rastie pred očami a už teraz je jasné, že bude kočka po mamine.

Americká herečka Kate Hudson oslávila v apríli svoje 41. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Pýši sa krásnou tvárou, na ktorej nie sú ani stopy po vráskach a dokonalou postavičkou. Práve tá sa nezmenila ani po troch pôrodoch. Znie to až neuveriteľne, no Hollywoodska blondínka má už 16- ročného syna Rydera, 8- ročného syna Binghawa a začiatkom októbra 2018 im priviedla na svet sestričku Rani Rose. Tú má s aktuálnym partnerom, muzikantom Danny Fujikawom.

Dievčatko doslova rastie ako z vody a už teraz je na nej vidieť, že umelecké gény v sebe nezaprie. Jedenapolročná princezná je totiž poriadna parádnica a na fotkách so svojou slávnou mamou pózuje ako profesionálka. Rovnako si užívala aj titulkové fotenie pre prestížny časopis People, na ktorom sa objavila so svojou mamou Kate a s nemenej slávnou starou mamou, herečkou Goldie Hawn.

Sledujte film More v plameňoch s Kate Hudson už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Kate Hudson