Vlado Voštinár nevidel ani na krok! Čo spôsobilo jeho náhlu slepotu?

Vlado Voštinár sa dostal do neľahkej situácie. Pri výrobe Nového bývania si totiž nevidel pod nohy. Čo sa mu stalo?

Takmer dva mesiace sú rúška doplnkom, bez ktorého nikto z nás nevytiahne päty s domu. Nájdu sa takí, ktorí si na kúsok látky cez tvár prakticky hneď zvykli, no žijú medzi nami aj ľudia, ktorí sa s nimi doposiaľ nezžili. Jedným z nich je Vlado Voštinár. "Na rúško si neviem zvyknúť. Je to pre mňa veľmi obmedzujúce, veľmi neštandardné," priznal obľúbený moderátor.

Dôvodom patálii Vlada Voštinára je hlavne to, že nosí okuliare. Keď si nasadí aj rúško a dýcha, veľmi často sa mu sklíčka zahmlia. Stalo sa mu to aj počas výroby Nového bývania. Nevidel si doslova pod nohy. "Zaobstaral som si preto sprej na sklá. Počas nakrúcania som však musel byť bez okuliarov, pretože vonku bola iná teplota ako vnútri a to mi robilo také problémy, že som nikoho nevidel. Mal som pocit, že som tam sám. Radšej som si teda okuliare zložil dole," vysvetlil.

Nenechajte si ujsť Vlada Voštinára v reláciách Nové bývanie a Nové bývanie Dizajn vždy v nedeľu popoludní a v pondelky a štvrtky o 20:30 hod. v Inkognite na JOJke!