Arogantná a namyslená hviezdička Meghan?! Slová bývalého kolegu šokujú!

Keď sa Meghan Markle živila herectvom, mali ju v zuboch všetci, ktorí s ňou museli pracovať. Prezývali ju "princeznička", pretože na kolegov pôsobila neznesiteľne a rozmaznane. Na nakrúcania chodila s kamarátkami s rovnakými maniermi. Aká vlastne Meghan je?

Spoveď režiséra, ktorý s Meghan Markle pretrpel najhoriše obdobie svojej kariéry, sa nijako nelíši od slov zamestnancov kráľovského paláca a niektorých kolegov z brandže. Meghan podľa všetkých bola a stále je arogantná a namyslená celebrita, ktorá si v žiadnom prípade nezaslúži niečiu pozornosť.

"Nakrúcalo sa s ňou dobre. Keď sa povedalo akcia, vedela, ako robiť svoju prácu. Ale po tom, čo sa kamera vypla, priateľská zrazu nebola," prezradil pre Daily Mail režisér, ktorý si prial zostať v anonymite. "Požadovala zvýšenú starostlivosť a bola neslušná. Práca s ňou nebola jednoduchá a ona sama bola neznesiteľná. Ten jej prístup, ako hovorila s ľuďmi, pravidlá...," dodal.

Meghan chcela mať všetko pod kontrolou. Najviac ju dokázalo rozčúliť, keď sa niekto zameral na jej nohy. To vraj úplne šalela a zakázala komukoľvek, aby sa na ne čo i len pozrel. Nie je tajomstvom, že si nechala odstrániť mozole na členkoch, pričom jej zostali takmer neviditeľné jazvy. Odvtedy svoje nohy nemá rada.

"Jeden z mojich kolegov, mimochodom najmilší chlap na svete, mal z nakrúcania s Meghan traumu," pokračoval v spovedi režisér. "Bola neskutočne podlá. Povedal mi, že keď nakrúcal detaily a zachytil jej nohy, jej tím sa naňho pozrel s výrazom ´Čo to robíš?´ a povedal mu, že pre dnešok skončil."

Meghan si na pľac údajne pritiahla aj kamarátky s rovnakým správaním. "Pripomínalo mi to Protivné baby," priznal režisér. "Partia dievčat, ktorá ostatných odsudzovala pohľadom a stále sa na niečom smiala," dodáva.

S Meghan by podľa vlastných slov už pracovať nechcel. "Neurobila na mňa dojem a som prekvapený, že Harryho dokázala zbaliť. Prišla mi neistá sama sebou a rozmaznaná," uzavrel svoju spoveď režisér. Priznal, že na vojvodkyňu zo Sussexu by najradšej zabudol.