Celeste Buckingham sa ani počas koronakrízy nefláka! Speváčka píše knihu!

Celeste Buckingham sa rozhodla, že čas, kedy sa svet na chvíľu spomalil, venuje predovšetkým svojej rodine a tiež ho investuje do seba. Hoci sa momentálne nemôže venovať hudbe, svoju energiu opäť vkladá do tvorivej činnosti - píše vlastnú knihu.

Celeste Buckingham je proste všestranná. Ovláda niekoľko svetových jazykov, je hudobne nadaná a vo svete sa nestratí. Počas posledných týždňov ale trávila svoj čas predovšetkým so svojou rodinou v Bratislave. Z domu vyšla až po troch týždňoch dobrovoľnej karantény, aby si spolu s Majkom Spiritom zaspievala na jeho online koncerte. "Doma som teraz úplne spokojná. Celý život som totiž na cestách po celom svete a konečne som teraz doma viac ako mesiac, takže si to neskutočne užívam," prezradila speváčka. "Mám svoj priestor, adoptovala som mačku, takže mám doma kamarátku, varím si, čítam si a začala som písať knihu," priblížila.

​K písaniu knihy sa dostala práve počas obdobia izolácie. "Keď som upratovala v byte, našla som zošity, ktoré som písala pôvodne ako 12-ročná. V nich je hneď niekoľko príbehov, ktoré sú dosť dlhé a rozpísané, tak som ich začala prepisovať do počítača," prezrádza speváčka. "Kniha tak razom má 14 kapitol. Zatiaľ," dodala.

Publikácia tak nebude o Celeste ani o jej živote. "Sú to vlastne novely, ktoré idú za sebou a majú námet historický," ešte prezradila. Knihu by chcela vydať dvojjazyčne - v slovenčine a angličtine. "Dúfam, že ju dopíšem," uzavrela. O čom teda kniha presne bude, sa už ale dozvieme, až keď kniha uzrie svetlo sveta.