Päťdesiatnička Jennifer Aniston sa ukázala bez mejkapu: Odpadnete, ako brutálne vyzerá!

Sexi herečka oslávila vo februári 51. narodeniny, no len málokto by jej tento vek aj skutočne hádal. Predstaviteľka Rachel z kultového seriálu Priatelia sa už roky prakticky nemení a vyzerá to tak, akoby našla elixír mladosti.

Často býva považovaná za jednu z najsexi žien Hollywoodu a dlhé roky vyzerá stále rovnako. Reč je o herečke Jennifer Aniston, ktorá vo februári oslávila 51. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie až neuveriteľne. Tvár prakticky bez vrások, žiadne kilá navyše – len dokonalá postavička, ktorú by jej mohli závidieť aj tínedžerky a mladistvý imidž. To je kombinácia, ktorá jej skrátka uberá z veku. Priam neskutočné je ale to, že rovnako perfektne vyzerá aj bez mejkapu a vo vyťahanom tričku.

Nestarnúca päťdesiatnička sa ukázala vo svojom karanténnom looku v talkshow Jimmyho Kemmela na televíznej stanici ABC. Spolu s moderátorom sa rozhodli v živom vysielaní prekvapiť zdravotnú sestru, ktorej diagnostikovali COVID-19. Jennifer sa jej prostredníctvom obrazovky prihovorila a spolu jej venovali darčekovú poukážku na desať tisíc dolárov. Okrem krásneho gesta pre sestričku v prvej línii všetkých prekvapilo, že Jennifer vyzerala ako bohyňa aj bez nánosov šminiek, dokonalého účesu, v dioptrických okuliaroch a v obyčajnom tričku. To len potvrdzuje myšlienku, že žena je najkrajšia vtedy, keď je prirodzená.

Sledujte film Ja, knedlička v hlavnej úlohe s Jennifer Aniston už dnes o 20:35 na JOJke!