Sexi Zuzana Belohorcová opäť dráždi mužov! Na obdiv vystrčila svoj oblý zadoček!

Hoci Amerika stále v celosvetovom rebríčku vedie v počte nakazených koronavírusom, aj tam sa už začali niektoré opatrenia uvoľňovať. Toho sa hneď chytila Zuzana Belohorcová a vyrazila na oceán, aby ukázala svoju sexi postavu svetu.

​Dva mesiace žila Zuzana Belohorcová s manželom a deťmi v ústraní. Vyžadovala si to situácia. Žiadne povaľovanie na pláži alebo čvachtanie sa v oceáne. Pred pár dňami ale aj v Amerike uvoľnili opatrenia v boji proti koronavírusu a aj Zuzana sa tak mohla vrhnúť na radovánky vo vode. "Konečne skoro po dvoch mesiacoch otvorili rampy na vodu... Tak sme vyrazili na oceán a užili si famózny deň," okomentovala fotku z lode. Zuzanin manžel Vlasta vyzdvihol deti na vodnom skútri a tak si radovánky na vode užili všetci.

View this post on Instagram

Quality time with my family???#belohorkalifestyle #amazingsunday #thankfulforlittlethings??

A post shared by Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova) on

Bývalá moderátorka rada vystavuje na obdiv svoje telo a tak na svojich fanúšikov vystrčila svoj oblý zadoček. "Vždy som bola a budem kus ženskej, ktorá má, ako sa hoví ´aj rici, aj cici´," zhodnotila svoje krivky. "Celý svoj život športujem a hýbem sa pravidelne, dá sa povedať denno-denne, a pretože si život maximálne užívam, doprajem si aj dobré jedlo a k tomu aj pohárik obľúbeného vínka. Veď to je na tom to krásne, že nie sme všetci rovnakí, ako podľa pravítka," píše vo svojom komentári Zuzana.

Reakcie fanúšikov na seba, samozrejme, nedali dlho čakať. "A to je aj vidieť, že je to postavička vypracovaná a nie vyhladovaná. Proste bohyňa," skonštatoval jeden z fanúšikov.