Žiarli princ George na mladšiu sestru? Vojvodkyňa Kate prehovorila o svojich deťoch!

Vojvodkyňa Kate sa síce vydala do kráľovskej rodiny, ale stále je v prvom rade manželka a trojnásobná mama. Aj ona to teda počas pandémie koronavírusu nemá ľahké. Vojvodkyňa Kate prehovorila o tom, ako zvláda domácu výučbu svojich dvoch starších detí.

Vo Veľkej Británii ešte stále platí karanténa a nová situácia je zložitá predovšetkým pre rodiny s deťmi. Školy sú zatvorené a tak aj princ George sa musí učiť doma. Vojvodkyňa z toho ale radosť veľmi nemá. Dôvodom je vraj mladšia sestra Charlotte.

"George je dosť nešťastný, pretože aj on sa chce zúčastňovať projektov Charlotte! Vyrábanie sendvičov v tvare pavúkov je oveľa zaujímavejšie než úlohy z gramatiky," priznala Kate v programe This Morning. Vojvodkyňa sa ale okrem dvoch princátok stará aj o najmladšieho Louisa.

​Zatiaľ posledný člen rodiny má len dva roky a teda veľmi nerozumie tomu, čo sa okolo neho a vo svete deje. To ale neplatí na Georga a Charlotte. Tým už ich kráľovskí rodičia museli vysvetliť, čo sa deje a že situácia je vážna, preto ju netreba podceňovať. "Je to ťažké vysvetľovať, čo sa deje. Ale školy nám v tomto poskytli podporu," tvrdí podľa Daily Mail vojvodkyňa z Cambridge.

Ďalší problém majú William a Kate s tým, že deti sa v minulosti veľmi často stretávali so svojimi starými rodičmi. Čas trávili ako s Carol a Michaelom Middletonovými, tak aj s princom Charlesom a jeho manželkou Camillou. Teraz sa ale z bezpečnostných dôvodov stretávať nemôžu. Kate s Williamom to ale vyriešili pomocou technológií. "Nikdy sme sa veľmi neuchyľovali k videohovorom a chatom, ale, samozrejme, že teraz ich často využívame. A vlastne je to naozaj skvelé - snažíme sa udržiavať denný kontakt s členmi rodiny a navzájom si hovoriť o novinkách. Svojim spôsobom sme teraz častejšie v kontakte než sme boli predtým," opísala Kate jedno pozitívum celej súčasnej situácie.