Rytmus zmenil svoj život od základov: TOTO je teraz jeho najväčšia priorita!

Raper Rytmus zmenil svoj život od základov. Nepotešil ani svojich fanúšikov, pretože priznal, že už nebude koncertovať ako doteraz. Rodina je uňho na prvom mieste.

Patrik "Rytmus" Vrbovský prehodnotil, čo je v jeho živote najdôležitejšie. Na misky váh si dal svoju kariéru a súkromný život. A začal "upratovať". "Posledné dva roky mám fázu, že som vypustil koncerty a robím iba väčšie projekty," prezradil. Na prvé miesto rebríčka jeho hodnôt dal svoju manželku Jasminu a syna Sanela. "Kedysi som hrával aj trikrát do týždňa. Spamätal som sa až okolo štyridsiatky, že čo som dal doteraz do kariéry mám dať do rodiny," priblížil.

​Rytmus mal svoj život vždy usporiadaný, ale prioritou preňho bola dlhé roky práve kariéra. To sa zmenilo. "Je logické, že keďže nemusím vystupovať, tak som veľmi rád, že som s rodinou. A keď aj mám nejaký koncert, tak sa mi ťažko odchádza. Nabehol som na rodinný životný štýl," upresnil zmenu svojho života.

A ako trávil Rytmus s Jasminou a Sanelom obdobie najprísnejšej karantény? Obával sa o zdravie svojej rodiny? To sa dozviete vo videu HORE.