Zuzana Fialová končí s čítaním! Herečka vyhlásila prázdniny a zarmútila svojich fanúšikov!

Obdobie korony už pomaly odznieva a život sa slimačím tempom vracia do starých koľají. Domáca izolácia však dala mnohým zabrať. Predovšetkým rodičom, ktorí z večera do rána zostali doma so svojimi ratolesťami a zrazu im museli vyplniť všetok voľný čas. Večery aspoň čiastočne spríjemňujú herečky čítaním rozprávok. Medzi ne patrí aj Zuzana Fialová, ktorá po dvoch mesiacoch ale vyhlásila čítacie prázdniny.

Keďže korona paralyzovala svet i Slovensko, zrazu sme takmer všetci zostali doma. Zavreli sa kiná, bary, reštaurácie, divadlá, obchody i školy. Život mnohých z nás sa tak z večera do rána obrátil naruby. Rodičia museli svojim deťom vyplniť čas. Vďaka moderným technológiám to ale až také náročné nebolo, pretože deti mohli a môžu sledovať predstavenia na internete alebo si vypočuť rozprávku na dobrú noc v podaní známych herečiek. Jednou z nich je aj Zuzana Fialová.

​Herečka si každý večer od 12. marca sadla pred webkameru a pustila živé vysielanie na sociálnej sieti. S radosťou deťom čítala rozprávky a zožala úspech. Častokrát ju okrem tých najmenších sledovali a počúvali aj rodičia či ľudia, ktorí si sa na chvíľu chceli preniesť z reality do sveta fantázie. Fanúšikovia si Zuzanino čítanie nevedeli vynachváliť. "Ani neviete, ako nám pomáhate. Celý deň som mala depresie, ale práve vaša Pipi mi vyčarila úsmev na tvári," napísala fanúšička. S ďakovnými slovami nezaháľali ani unavené mamičky. "Keď začnete čítať, deti sa odrazu zastavia, ľahnú si k tabletu a poslušne počúvajú. Tá hodinka oddychuje je na nezaplatenie. Veľká vďaka!," napísala mamička.

Zuzana Fialová ale nedávno oznámila novinu, ktorá rodičov nepoteší. "Uvedomila som si, že mi chýbajú západy slnka a podvečerný les. A tak vyhlasujem čítacie prázdniny. Spolu sme zvládli azda najhoršiu skúšku v našej krajine. Bolo to s vami tak zvláštne intenzívne, tých 45 večerov, keď sme si navzájom pomohli, že na to nikdy nezabudnem. Ďakujem vám z celého srdca, dovolím si povedať, priatelia," napísala na sociálnu sieť. Rodičov i verných poslucháčov tak zarmútila, ale uznali, že aj ona má nárok na oddych. "Ďakujeme veľmi za spríjemnenie karantény. Zvykli sme si na vaše čítanie a bude to bez neho zvláštne, ale budeme sa tešiť na vás niekedy v divadle. Keď sa zas ´uvidíme´ v divadle, vždy si na to spomeniem a bude sa mi zdať, že sme si také akési bližšie ako predtým. Veľmi sme si vás i s deťmi obľúbili," napísala jedna z mamičiek.

View this post on Instagram

45 deň. ešte sme vonku, ale o chvíľu sa budem ponáhľať dočítať Vám Alicu v krajine zázrakov. A uvedomila som si, že mi chýbajú západy slnka a podvečerný les. A tak vyhlasujem čítacie prázdniny na pár dní. Spolu sme zvládli snáď najhoršiu skúšku v našej krajine. Bolo to s Vami tak zvláštne intenzívne, tých 45 večerov, kedy sme si navzájom pomohli, že na to nikdy nezabudnem. Ďakujem Vám z celého srdca, dovolím si povedať priatelia.? A macka Pu si prečítame:) Dám vedieť včas. Možno už o pár dní. Slovo spolu pre mňa navždy bude mať obsah tvorený týmito večermi.Dnes 19 30.. ešte raz #spolutozvladneme #spolutodame #spolutodokazeme #spolu #?

A post shared by Zuzana Fialová (@zuzana_fialova_official) on