Majk Spirit je zamilovaný až po uši! Kedy s Mášou plánujú svadbu?

Láska ako hrom! Aj tak sa dajú opísať city rapera Majka Spirita. Umelec bol totiž dlhšie sám, kým sa objavila jeho osudová žena.

​Majk Spirit bol dlho sám a netajil sa tým, že hľadá ženu svojho života. Rozruch preto nastal, keď priznal, že je zamilovaný, no nechcel prezradiť, o koho ide. Časom však odtajil, kto je jeho milá. Netrvalo dlho a dokonca sa rozhodol požiadať svoju vyvolenú o ruku. Pieseň, ktorú jej venoval pri zásnubách, nedávno zverejnil. "Dali sme sa dokopy v roku 2019. Druhýkrát po 13 rokoch," prezradil raper. "Stretli sme sa v období, keď bol vonku Kvalitný materiál, to bolo ešte v roku 2006. Potom prešlo 4-5 rokov, kým som nahral Ženy treba ľúbiť, kde spomínam Mášu ako Rusku, aj keď je Ukrajinka," priblížil. Prešlo však niekoľko rokov, kým sa opäť stretli. "V roku 2019 nás čisto náhodou opäť spojil osud," dodáva.

Snúbenica Máša si taktiež zaspomínala na ich prvé stretnutie. "Boli sme deti, obaja sme mali 17 rokov, on bol starší, ale nevedeli sme komunikovať. On nevedel anglicky, ja po slovensky, tak to bolo ťažké," povedala budúca nevesta. Keďže dvojica je už zasnúbená, natíska sa otázka svadby. "Počas korony sa všetko zle plánuje, ale chceme veľkú svadbu. Pravdepodobne v zahraničí v budúcom roku. Snáď to bude na jar budúceho roka," priblížila plány. Dvojica žije na Slovensku a ako sa tu Máši páči? To sa dozviete vo videu HORE.