Dominika Cibulková bude rodiť v poriadnom luxuse: Za pôrod vycáluje tisícky eur!

Bývalá tenistka sa už doslova o pár dní stane mamičkou, keď na svet privedie synčeka Jakubka. Ten bude evidentne obklopený prepychom už od narodenia. Tehuľka totiž plánuje rodiť na prestížnej klinike v zahraničí. A za luxus, ktorý tam dostane, sa bude musieť poriadne plesnúť po vačku.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že má rada luxus. Za dizajnové kúsky zo svetových módnych domov bez problémov oplieska aj ročný príjem bežného Slováka. Podľa všetkého rozhodne nemieni šetriť ani na svojom prvorodenom synovi Jakubkovi, ktorý by sa im mal narodiť na začiatku júna. Sebe aj synčekovi dopraje vysoký nadštandard už pri pôrode. Na svoj veľký deň si totiž vybrala luxusnú súkromnú pôrodnicu vo Viedni. Izby sú vybavené naozaj nadštandardne a vzhľadom pripomínajú skôr hotel, než nemocnicu. Terasy sú zariadené v stredomorskom štýle a klientkam poskytujú výhľad do záhrady. K dispozícii bude mať vlastnú chladničku, trezor či klimatizáciu.

V závislosti od počtu dní strávených na klinike sa cena za takýto luxus pohybuje približne okolo 8.000 €. Určite v tom hrá rolu aj väčšie súkromie, ale najmä to, že počas korony je na rakúskej klinike dovolené byť s manželom pri pôrode aj po ňom. Môže byť s nami, to je pre mňa kľúčové,“ povedala Cibulková pre Plus7dní.  Okrem luxusu zrejme pri výbere pôrodnice hrala úlohu aj blízkosť so špičkovo vybavenou štátnou nemocnicou. Nebudem tajiť, že ide aj o komfort rodiť na súk­romnej klinike, ktorá je spojená cez cestu s najväčšou nemocnicou vo Viedni. Je tam všetko potrebné vybavenie, ak by niečo nešlo podľa plánov. Bezpečnosť pre bábätko je prvoradá. Ak je možnosť rodiť v príjemnejšom prostredí, prečo nie?,“ dodala budúca mamička.

Už teraz je jasné, že bábätko sa bude mať ako vo vatičke a nebude mať nič priemerné. Svedčí o tom, napríklad, výber luxusného kočíka známej talianskej značky, ktorý stojí približne 2 tisíc eur. O teplo prominentného dieťatka sa zas bude starať deka od luxusného francúzskeho módneho domu, ktorú Dominika dostala od svojho kamaráta, stylistu Andreja Kusalíka. Jej cena sa pohybuje okolo 900 eur a vyrobená je z merino vlny a kašmíru. Nuž, keď vychovávať dieťa, tak len v luxuse!