Dara Rolins a jej úchylka! Neuveríte, čo robí, keď sa nikto nepozerá!

Každý z nás má záľubu, ktorú si necháva len pre seba a vychutnáva si ju, keď sa nik nepozerá. Dara Rolins odhalila, v čom sa vyžíva ona, keď je doma sama.

​Dara Rolins miluje tenisky. "Aj keď som jednoznačne teniskový typ, mať sexi topánky na podpätku je povinnosť každej ženy. Pár dokonalých kúskov doma, samozrejme, mám," nevinne priznala sexi speváčka. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby svoje sexi topánky išla aspoň z času na čas prevetrať von. Dara si ich ale užíva po svojom. "Dosť často si ich obujem len tak na doma, pretože pri odchode z domu sa na poslednú chvíľu prezujem do tenisiek," zverila sa speváčka na sociálnej sieti.

Že ide ozaj o jej osobnú chvíľku, Dara Rolins sa s fanúšikmi podelila o dve fotografie, pričom na oboch sú vidieť len jej nohy s obutými čiernymi sandálmi. A keďže topánky sú na ihličkách, na ktorých sa celkom ťažko balansuje, speváčka radšej leží v posteli a topánočky, ktoré sú jej zatiaľ posledným úlovkom, len vystavila na obdiv.

View this post on Instagram

Aj keď som jednoznačne teniskový typ, mať sexy boty na podpätku je povinnosť každej ženy:)?. Pár dokonalých kúskov doma samozrejme mám. Dosť často si ich obujem len tak, na doma:), pretože pri mojich odchodoch z domu sa na poslednú chvíľu aj tak prezujem do tenisiek:))??. Viem, zrejme by to mnohí z vás ocenili, často mi totiž píšete že vidieť ma v šatách, podpätkoch, rozpustených vlasoch je osviežujúca zmena:)✨...ale niektoré veci sa proste nezmenia. Dara na ihlách bude vždy skôr "výnimočný jav" a tým pádom rozhodne- vždy vo výnimočných botách:)????. Môj zatiaľ posledný úlovok je od môjho obľúbenca, menom #RickOwens Nájdete v @blackoutprague ONLY?...#sweetDreams

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on