Tieto "seniorky" sa starnutia neboja! Aj v šesťdesiatke sú sexi a vek ich netrápi!

Tieto femme fatale vyzerajú na toľko, na koľko sa samy cítia. To, že im ťahá na šesťdesiat alebo dokonca už šesť krížikov majú, by ste na nich nepoznali. Dokonca sa neboja vyjsť s kožou na trh, častokrát len v bikinách.

Sharon Stone

Filmový svet dobyla kultovou scénou z thrilleru Základný inštinkt (1992), kedy si v kratučkých šatách prehodila nohu cez nohu a odhalila svoje lono. Hanblivosťou 62-ročná Sharon Stone neoplýva ani teraz, ako dokazujú fotky v bikinách, v ktorých leňoší pri bazéne.

Zdroj: Instagram

Madonna

Známa provokatérka nepoľavuje ani na dôchodku. Naposledy 61-ročná Madonna svetu ukázala fotografiu, na ktorej je len v priehľadnej podprsenke a dodala aj štipľavý komentár: "Ak to niekoho nejako uráža, tak vám chcem odkázať, že je mi to u r*ti."

Helen Hunt

Vodných radovánok sa nevzdáva ani 56-ročná Helen Hunt. Herečka si užívala na znovuotvorenej pláži v Malibu a dokázala, že ani ona sa za svoje telo nehanbí.

Zdroj: Facebook

Melanie Griffith

Ani po šesťdesiatke nemá problém producírovať sa na dovolenke na jachte hore bez. V uliciach Beverly Hills, kde si prechádzkami kráti 62-ročná Melanie Griffith karanténu, síce zvolila menej provokatívny model, ale tak krátke šortky by si neobliekli ani mnohé o desiatky rokov mladšie ženy.

Zdroj: Profimedia

Elizabeth Hurley

Ak sa dá o niekom povedať, že nestarne, tak určite o 54-ročnej Elizabeth Hurley. Herečka má stále neskutočnú postavu a sexi fotografiami v bikinách pravidelne zásobuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach.