Ľadové kráľovstvo

Prežite zajtrajší Deň detí originálne! Vychutnajte si Ľadové kráľovstvo!

Už zajtra budú všetky deti oslavovať svoj deň. Vďaka televízii JOJ ho môžu prežiť originálne. Určite sa potešia prekvapeniu v podobe detského koncertu Ľadové kráľovstvo.

Kúpiť lístok

Doprajte svojim ratolestiam jedinečný zážitok! Vychutnajte si spolu s nimi slovenské Ľadové kráľovstvo s originálnymi hlasmi, ktoré deti poznajú z televízie, kina, či DVD. Už zajtra si môžete užiť premiéru detského koncertu o 10:00 hod. na www.joj.sk.  Počas live streamu budú Andrea Somorovská ako Elza a Lucia Bugalová ako Anna spievať cover verzie tých najväčších hitov z rozprávok Frozen 1 a Frozen 2. Po prvýkrát zaspieva aj Marián Labuda, ktorý vdýchol život snehuliakovi Olafovi. Ďalším vzácnym hosťom bude Juraj Kemka, ktorý vtipne nadaboval statočného Krištofa. Počas krátkych rozhovorov vyspovedáme predstaviteľov hlavných postáv a poodhalíme našim najmladším divákom, ako vznikala slovenská verzia slávneho muzikálu, nahrávanie skladieb, ktorá pesnička je podľa nich najťažšia, najobľúbenejšia a ďalšie zaujímavosti. 

Zdroj: TV JOJ

Vystúpenie slovenského Ľadového kráľovstva si budete môcť pozrieť už zajtra, 1. júna o 10.00 hod. na www.joj.sk. Koncert bude dostupný v archíve do utorka 2. júna do 18.00 hod.

Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 2,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Časť z finančného výťažku pôjde na OZ Nádej detí. Vyberieme tiež výhercov, ktorí získajú DVD z filmu Frozen 2.

Užite si Ľadové kráľovstvo spolu s nami už zajtra o 10:00 hod. na www.joj.sk!

Kúpiť lístok