Nie je to zbytočný hazard? Aha, kam Rytmus a Jasminou vycestovali!

Rytmus nemal a ani nemá strach z pandémie. Mesiace, ktoré sme trávili v karanténe, sa známeho rapera vôbec nedotkli. Neprekážalo mu to ani z osobného, ani z pracovného hľadiska.

​Pandémia otriasla celým svetom a utrpela aj umelecká či divadelná scéna. Rytmusa sa to však nijako významne nedotklo. Počas posledných týždňov a mesiacov si raper oddýchol. Všetok voľný čas venoval predovšetkým rodine. Informácie o nebezpečnom koronavíruse, ktorý paralyzoval svet, filtroval. "Ja vlastne ani nesledujem médiá. Keď päťkrát na mňa vyskočilo, že ´dnes pribudlo deväť chorých na koronu´ a ďalší deň ´dnes pribudlo päť chorých´, tak som si proste povedal, že to nebudem sledovať," povedal.

Kontakt s ľuďmi počas karantény obmedzil, ale z vírusu si ťažkú hlavu nerobil. "Ja mám pocit, že sme všetci zdraví, aj naša rodina a ani nepoznám nikoho, kto by bol chorý," prezradil. Občas to dokonca bral viac ako mediálnu senzáciu než skutočnú hrozbu. "Viem, že médiá to masírujú, viem, že pribudlo, že traja, štyria alebo desiati. Korona zastavila všetko, zastavila celý svet, ale keď to skončí, zase sa to vráti do starých koľají," domnieva sa.

Keď však pominuli najhoršie obavy z nákazy nebezpečným koronavírusom, rodinka si hneď urobila výlet. Vyrazili do Viedne, kde žije Jasmina staršia sestra Alexandra a tiež jej otec. "Mne sa to vôbec ťažko píše, takže si viete predstaviť, aké to bolo ťažké prežívať, ale nechcem Vás dojímať svojím dojatím, ja len že dnes nám bolo nádherne, videla som túto moju milovanú obrovskú časť rodiny po skoro 3 mesiacoch. Už to nikdy nechcem zažiť," napísala dojatá Jasmina. Na sociálnu sieť nezabudla pridať aj videá radostného zvítania sa s rodinou, ktorú dlho nevidela. 

Za svojou manželkou nezaostal ani Rytmus, ktorý taktiež pridal video z rakúskej metropoly. Výlet si tak všetci poriadne užili, čo potvrdzuje aj komentár, ktorý k svojmu príspevku napísal: "Pondelky a ani iné dni v týždni nie sú zlé."

View this post on Instagram

Pondelky a ani iné dni v týždni nejsú zlé

A post shared by @ rytmusking on