Dva koncerty v jeden deň! Užite si Huga Sníčka aj rapera Shomiho!

Detská koncertná šnúra nekončí ani v júni! Vo štvrtok 4. júna si najmenší diváci môžu užiť koncert Huga Sníčka a na svoje si prídu aj tí veľkí. Pre dospelých je pripravené večerné vystúpenie rapera Shomiho a jeho hostí.

Kúpiť lístok

Zdroj: TV JOJ

​Huga Sníčka poznajú všetky deti z detskej stanice Jojko patriacej do portfólia skupiny JOJ. Tentokrát sa s ním môžu stretnúť počas jeho koncertu cez live stream na www.joj.sk. A nebude sám. Hugovými hosťami budú kapela MalinyJam a kúzelník Peter Šesták. Hugo privíta aj tajného hosťa, ktorý si s ním zarepuje. Hugo totiž vydal prvý rapový album pre deti na Slovensku. Text a hudbu pripravili slovenskí raperi - Zverina, Shomi a Elpe. CD obsahuje 10 piesní a naspieval ho Peter Luptak alias Hugo Sníček. Tento album je dostupný v komerčných obchodoch a tiež na Apple music, Spotify, Deezer a ďalšie.

Živé vystúpenie Huga Sníčka a jeho hostí si budete môcť pozrieť vo štvrtok 4. júna o 17.00 hod. na www.joj.sk a v archíve v piatok 5. júna od 10:00 hod. do 19.00 hod. V deň vystúpenia pozývame na koncert aj dospelých, kde vystúpia tvorcovia textov a hudby na detskom CD - raper Shomi a jeho hostia. Lístok zakúpený na detský koncert je platný aj na večerné predstavenie.

Zdroj: TV JOJ

​​Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Každý kto si kúpi lístok, získa zľavu na CD Hugo na stránke spinaker.sk.

Pozvánka MalinyJam: 

​Pozvánka Riverpark Dance School: 

Pozvánka kúzelníka:

Doprajte si dva koncerty za jeden deň! Už vo štvrtok 4. júna o 17:00 hod. na www.joj.sk!

Kúpiť lístok