Sexica Jasona Stathama provokuje mužov pikantnými fotkami: V podväzkoch aj HORE bez!

Toto jej dovolí? Hrdina z akčných filmov si získal srdcia žien po celom svete, no to jeho patrí len jedinej. Sexi modelke Rosie Huntington-Whiteley, s ktorou tvorí harmonický pár. A práve ona pravidelne dráždi mužské oko svojimi šteklivými zábermi na sociálnych sieťach.

Jason Statham patrí k hercom, ktorí sú obľúbení rovnako medzi mužmi, ako aj medzi ženami. Kým páni nedajú dopustiť na jeho výkony v akčných filmoch, dámam plesá srdce skôr z jeho vysekanej postavy a neskutočnej charizmy. Hoci nejedna predstaviteľka nežnejšieho pohlavia by rada spočinula v jeho náručí, on žije v harmonickom vzťahu s krásnou modelkou Rosie Huntington Whiteley. Spoločne vychovávajú synčeka Jacka Oscara.

Že idol žien a drsňák nedá na svoju ženu dopustiť, nie je žiadnym prekvapením. Sexi blondínka, ktorá sa preslávila najmä ako modelka z prehliadok známej značky Victoria´s Secret, patrí k najkrajším ženám planéty. A rozhodne má čo ponúknuť. Svojich fanúšikov prostredníctvom Instagramu pravidelne zaplavuje zvodnými fotkami, pri ktorých sa dozaista tají dych nejednému mužovi. Chrumkavá postavička odetá do rafinovanej čipkovanej spodnej bielizne či do podväzkov je rozhodne oku lahodiaca. Rosie sa dokonca z času na čas pochváli aj snímkami hore bez, čo už musí dvíhať tep aj najväčšiemu ignorantovi. Nuž, Jason si vedel vybrať!

Sledujte film Mechanik Zabijak 2 s Jasonom Stathamom už dnes o 20:35 na JOJke!