Toto že je topmodelka Daniela Peštová?! Jej maturitná fotka stojí zato!

Retro účesy už síce nefičia a zostali v dávnej minulosti. Z času na čas je ale dobré si zaspomínať, aké šialenosti niektorí nosili. Modelka Daniela Peštová zaskočila fanúšikov poriadnym návratom do ranej mladosti. Ukázala, ako vyzerala pred maturitou.

​Je čas zaspomínať si na maturitu! Čo ste mali na sebe? Ako ste odpovedali? Vyšlo vám ťahanie otázok? Prešli ste? Topmodelka Daniela Peštová na tohtoročných maturantov nezabudla a popriala im šťastie neobvyklým spôsobom - vlastnou fotografiou zo školských čias. A hneď na začiatku všetkých varovala, aby si z nej nerobili srandu. "Nesmejte sa! Moja fotka z maturitného tabla z minulého storočia. Príde mi to ako večnosť," napísala k fotografii s veľmi objemným účesom a náušnicou väčšou než detská hlavička.

Modelke sa za momentku z roku 1989 žiaden z fanúšikov z plných pľúc nevysmial, naopak jej účes à la Claire z Raňajkového klubu vychválili do nebies. "Bola ste krásna," napísala fanúšička. "Milujem ten účes," okomentovala druhá. Všetci sa tak môžeme zhodnúť na tom, že Daniela Peštová krásna je, nech už má v hlave čokoľvek.