Šokujúce priznanie princa Williama! Má hendikep, ktorý mu paradoxne pomáha!

V britskej kráľovskej rodine je v poslednom čase "veselo". Princ Harry sa odsťahoval, kráľovná Alžbeta sa pre nebezpečný koronavírus stiahla na celé mesiace do úzadia, vojvodkyňa Kate sa doma musí s deťmi učiť a princ William na seba nabonzoval, že je vlastne slepý ako patrón.

​V novom dokumente stanice BBC o mužskom zdraví vo svete futbalu sa objavil aj vojvoda z Cambride princ William, ktorý bol v detstve vášnivým futbalistom a dodnes je aktívnym športovcom. Divákov v rozhovore ale prekvapil, pretože priznal, že skoro nevidí, píše bristký Daily Mail. "Čím som starší, tým horšie vidím. V práci šošovky nenosím, takže keď sa prihováram davu ľudí, nevidím ich," prezradil princ William.

Jeho priznanie bolo odpoveďou na otázku jedného z futbalistov, ktorého zaujímalo, či William trpel alebo trpí nejakou formou úzkosti, vzhľadom na to, že je verejnosti stále na očiach. Princ ako mladší nenávidel, keď sa musel prihovárať k veľkému počtu ľudí, teraz mu to neprekáža. Krátkozrakosť má podľa neho svoje nesporné výhody - rozmazané šmuhy vás nedokážu rozhodiť. "Na druhej strane mi to neskutočne pomáha, pretože ma neznervózňujú ničie pohľady, keďže sú všetky tváre rozmazané. Prečítam to, čo potrebujem, celú miestnosť už nevidím. Veľmi mi to pomohlo s úzkosťou," pokračoval. Okuliare nosí princ William len výnimočne. Na veľké akcie, kde hovoriť nemusí, nosí šošovky. Platí to aj o rôznych slávnostiach, spoločenských večerách alebo filmových premiérach. Keď sa ale objaví v sále plnej poslucháčov, druhé oči necháva v šatni.

Zdroj: Pinterest